Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Ceaiul verde are si efecte adverseMajoritatea persoanelor care isi doresc sa slabeasca au incercat cu siguranta ceaiul verde. Chiar daca nu il consumi in mod regulat, cu siguranta ai auzit ca stimuleaza pierderea in greutate. Dar ai grija, la fel ca in cazul oricarui alt produs, ceaiul verde are atat avantaje, cat si dezavantaje. 

Vezi mai jos care ar fi acestea! 

Efecte adverse consum de ceai verde

Un avantaj il constituie faptul ca este sanatos, ceea ce este perfect normal, din moment ce provine din plante. Cu toate acestea, insa, consumarea unor cantitati excesive de ceai verde poate declansa reactii adverse grave. Iar multe dintre aceste efecte adverse rareori sunt atribuite vinovatului de fapt: ceaiul verde.
loading...

Probabil ca te intrebi care sunt limitele pe care nu ar trebui sa le depasesti atunci cand consumi ceai verde. Cu exceptia Angliei, unde consumul de ceai in timpul zilei este ceva normal, iar limita este cam de 5 cani pe zi, in alte parti ale lumii 2 cani de ceai verde sunt considerate a fi suficiente. 

Depasirea acestor limite poate dauna sanatatii organismului.

Cele mai frecvente efecte secundare sunt durerile de cap, deranjamentele stomacale, agitatie, frisoane, aritmie, greata, pierderea poftei de mancare, etc. De asemenea, evita sa bei ceai verde foarte tarziu, pentru ca efectul sau stimulent poate afecta somnul.

In plus, mai multe studii avertizeaza ca ceaiul verde devine foarte daunator in combinatie cu antidepresive, tranchilizante, antihistaminice si pilule contraceptive. Ceaiul verde nu este, de asemenea, recomandat pentru persoanele anemice.

Pentru a evita aceste riscuri, consuma ceai verde doar in cantitati moderate.

Pe de alta parte, ceaiul verde are si numeroase beneficii pentru sanatate, cum ar fi incetinirea imbatranirii, accelerarea metabolismului si arderea grasimilor. Consumat in doza zilnica recomandata, ceaiul verde prezinta o gama larga de avantaje.

loading...
Sursa:  secretele.com

Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com - Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Sursa: healthyfoodteam. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.
loading...

Niciun comentariu