Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

IARNA PESTE ROMANIA. Drumuri si autostrazi inchise, trenuri anulate, localitati izolate. Nu se circula spre Moldova si spre Constanta – UPDATE

Iarna a cuprins Romania, ninsorile si viscolul din ultimele ore creand probleme pe drumurile din tara, multe dintre acestea fiind inchise din cauza nametilor, dar si in traficul feroviar si aerian. De asemenea, scolile, liceele si gradinitile din Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Calarasi, dar si alte judete din tara, vor fi inchise luni, 17 ianuarie. Va mai ninge in urmatoarele ore, insa meteorologii avertizeaza ca gerul va cuprinde intreaga tara, dupa ninsori fiind asteptate, saptamana viitoare, temperaturi care vor cobori si sub minus 19 grade Celsius. Va urma o noua saptamana de iarna severa. Mai jos va prezentam actualizarile meteo, Infotrafic, CFR Calatori. 
loading...
Mai multe drumuri si autostrazi sunt inchise, ninge abudent pe A1, A2 si A3. Drumul european E85 a fost inchis. Nu se circula spre Moldova si nici spre Constanta, practic Bucurestiul este izolat. Drumul DN2A care leaga Buzau de Vrancea a fost inchis in urma cu putin timp, la fel pe Autostrada Soarelui spre Constanta nu se circula intre Bucuresti si Fetesti. Lista completa a drumurilor inchise o puteti afla mai jos.
De asemenea, cursele aeriene inregistreaza intarzieri si de 150 de minute pe aeroportul Otopeni, trenurile inregistreaza intarzieri majore.
VREMEA IN ZILELE URMATOARE
Codul Portocaliu a fost restrans si nu mai este valabil in Bucuresti, insa a ramas valabil in 8 judete din sudul si sud-estul tarii. Este vorba de Constanta, Tulcea, Ialomita, Calarasi, Galati, Buzau, Vrancea pana la ora 18.00.
Pana luni la ora 18.00 vantul va spulbera zapada si va continua sa ninga. De luni vine gerul, vor fi temperaturi negative in toata tara, inclusiv in Bucuresti.
Potrivit meteorologilor, vom avea iarna aspra la inceputul saptamanii viitoare. Saptamana viitoare vine cu temperaturi sub limita inghetului atat noaptea, cat si ziua. Minimele vor cobori sub minus 10 grade in toata tara. Va mai ninge in special in Moldova si Dobrogea, dar si in centrul tarii. Va urma o saptamana de iarna severa.
Si in Bucuresti va fi frig saptamana viitoare, fiind asteptate temperaturi si de minus 19 grade.
loading...
Sursa: hotweek.ro
loading...

Niciun comentariu