Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Imagini teribile: O tanara din Olanda este tarata si VIOLATA de zeci de arabi. „Taharrush”, fenomenul care acum se manifesta in Europa


Recentele agresiuni sexuale comise de imigranti in mai multe mari orase din Germania au scos la iveala un obicei inspaimantator existent in lumea araba numit „taharrush”. 
Acesta consta din exercitarea de abuzuri sexuale asupra unei femei de catre grupuri mari de barbati. Un astfel de exemplu este cazul unei jurnaliste din Olanda, care in 2013 a fost tarata, in timp ce tipa ingrozita, in subsolul unui metrou din Cairo, unde a fost violata. Incidentul a avut loc pe fondul unor proteste in Piata Tahrir.


Occidentalii au aflat despre acest obicei in urma inspaimantatoarelor experiente avute de alte doua jurnaliste in Piata Tahrir din Egipt, in timp ce incercau sa relateze despre protestele din acest loc. Primul caz notoriu este cel al jurnalistei CBS Lara Logan, care in 2011 a fost atacata de 200 de barbati.

Apoi, in 2012, a fost cazul unei jurnaliste de la France24.


loading...

7 comentarii:

 1. Petitie impotriva cotelor obligatorii de migranti impuse de UE si impotriva construirii unei mega-moschei in Bucuresti http://www.petitieonline.net/petitie/48114146/ Semnati si distribuiti, daca va pasa!

  RăspundețiȘtergere
 2. NU EXISTA COTE,NU CRED CA VREA NIMENI CA MIZERIILE ASTEA SA VA FIE VECINI.CINE ESTE PTR CACATII ASTIA SA SE DUCA CU EI.

  RăspundețiȘtergere
 3. Lasa sa le primim si sa le facem noi lor cate ceva..hai sa strangem idei prieteni, si pt ei si pt femeile lor

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. care femei ca 80% din ei sint barbati intre 20-40 de ani , virili si pusi pe fapte, astia nu stiu decit de bici si sabie, de aia tarile lor au fost conduse din totdeauna de regi si dictatori , aia stiu cum sa se comporte cu ei, ca daca ii lasi in "democratie" uite ce se intimpla, acolo acasa misca unul in "front" ii lua dictatorul capul, aici fac ce vrea p.. ana lor ca militieni sint cu lugu lugu pe linga ei, sa bata la ei pina transpir eu

   Ștergere
 4. Lasa sa le primim si sa le facem noi lor cate ceva..hai sa strangem idei prieteni, si pt ei si pt femeile lor

  RăspundețiȘtergere