Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Subtiaza-ti talia consumand un pahar de vin rosu in fiecare seara inainte de culcare

La finalul unei zile grele, multi dintre noi ne delectam cu cate un pahar de vin.

Si nu e nimic rau in asta! De fapt, exista dovezi care sprijina ideea ca un pahar sau doua de vin baute seara inainte de culcare ar putea avea efecte foarte benefice asupra organismului.

vin rosu pentru talie

Trebuie stiut faptul ca nu este vorba de o metoda terapeutica propriu-zisa, care sa garanteze anumite rezultate, dar, in anumite cazuri, savurarea unui pahar de vin la finalul zilei poate fi un obicei chiar foarte sanatos.

Principalul avantaj adus in discutie este acela ca un pahar sau doua de vin servite seara te pot ajuta sa slabesti.

loading...
Regula nu se aplica si pentru vinul alb, ci doar pentru vinul rosu. Consumat imediat dupa cina, vinul rosu contribuie la inducerea unei senzatii de satietate, astfel ca reduce poftele nocturne si te ajuta sa rezisti gustarilor si altor tentatii culinare.

In plus, desi pare greu de crezut initial, se vehiculeaza ideea ca, in cantitati mici, alcoolul ar incuraja procesul de slabire, mai ales in randul femeilor. Acest lucru se datoreaza faptului ca, spre deosebire de barbati, organismul femeilor produce in mod natural o cantitate mai mica de enzime specializate in descompunerea si asimilarea alcoolului.

Astfel, o femeie care consuma doua pahare de vin ajunge sa arda de doua ori mai multe calorii decat un barbat.
loading...
Sursa: secretele.com
loading...

Niciun comentariu