Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

10.000 de migranti stau cu frica-n san: „Gata, tabara va fi facuta una cu pamantul”

migranti cu frica in san
Xavier Bertrand, proaspat alesul presedinte al regiunii Calais promite ca celebra tabara de refugiati, asa numita „Jungla”, va ajunge una cu pamantul.
El a promis patronilor firmelor de transport marfa ca le va „curata” drumul, care acum este plin de migranti ce cauta permanent sa se „agate” de un tiruri in speranta ca vor ajunge dincolo de Canalul Manecii.

Nu de putin ori, refugiatii din „Jungla” au incercat sa traverseze tunelul de sub Canal pe jos, din aceasta cauza rezultand diverse altercatii cu politia, scrie Express.
Firmele de transport spera ca promisiunea lui Bertrand sa fie pusa in practica, haosul din oras aducandu-le pierderi de milioane de euro.
„Nu vom distruge doar o parte din Jungla, pentru ca ea sa se mute in alta parte. Ne vom lupta pana cand normalitatea va deveni regula. Franta nu priveste cu seriozitate spre Calais. Calais are probleme, Calais are proiecte si trebuie sa le facem fata. Trebuie sa distrugem Jungla, in timp”, spunea el intr-un recent interviu.
La inceputul acestei luni, Franta anunta ca in jur de 1.000 de refugiati din cei 10.000 vor fi evacuati din Jungla si mutati in alte parti, la doar cateva saptamani dupa ce luase decizia de a demola o treime din tabara.
loading...
Sursa: aktual24.ro
loading...

Niciun comentariu