Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Alerta maxima in Occident: Teroristii ISIS au pus mana pe material RADIOACTIV si au un plan diabolic

teroristi isis
O veste ingrijoratoare pentru lumea civilizata. Guvernul irakian banuieste ca Statul Islamic ar fi intrat in posesia unui material radiocativ extrem de periculos, pe care l-ar putea folosi in cazul unui atentat terorist de proportii asupra Occidentului.
Servicile de securitate sunt in alerta maxima, temandu-se ca militantii radicali ai ISIS ar fi sustras o parte dintr-un material radioactiv extrem de instabil, aflat intr-o unitate de stocare din Irak, noteazaExpress.
loading...

Teroristii ar putea folosi acest material pentru a incerca sa confectioneze o bomba. Materialul radioactiv, Ir-192, care a fost stocat intr-o cutie de protectie de marimea unui laptop, a fost sustras de la un depozit aflat in apropierea orasului irakian Basra, in noiembrie.

Furtul a iesit la iveala abia acum, astfel incat este posibil ca diabolicii specialisti ai ISIS sa fi inceput deja lucrul la devastatorul obiect explozibil.
Materialul a fost initial in posesia unei companii petroliere care actioneaza in Irak, pentru cercetare stiintifica. Acesta urma sa fie folosit pentru a testa eventualele defecte ale materialelor folosite pentru conductele de petrol si gaze.

Materialul a fost furat dintr-un depozit apartinand companiei americane petroliere Weatherford, aflat in afara zonelor controlate de ISIS.

loading...
Sursa: aktual24.ro
loading...

Niciun comentariu