Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

De cate tipuri sunt tarfele ?De cate feluri sunt tarfele

Era necesară o clasificare a târfelor, având în vedere că s-au înmulţit şi s-au diversificat atât de mult. Nu este însă o abordare exhaustivă nici ştiinţifică, lista putând fi oricând actualizată şi îmbunătăţită. În momentul de faţă, are mai mult un rol orientativ, fiind utilă în “munca de teren”.


Târfa nimfomană. Este originară, de obicei, din Moldova. Şi-a început viaţa sexuală în intervalul de vârstă 11 – 14 ani, cu un văr, unchi, frate mai mare sau cu tatăl său, care a ţinut să-şi exprime dragostea părintească într-un mod mai special. De atunci este într-un maraton continuu în căutarea plăcerilor trupeşti.
loading...

Târfa materialistă. Este foarte elegantă, cochetă şi expertă în arta seducţiei. Iubeşte luxul, banii şi cariera. Principalul ei atu este că, în general, este frigidă. Pentru că nu simte nicio plăcere în urma actului sexual, consideră că acesta este o favoare pe care femeia o face barbatului şi în consecinţă o puternică monedă de schimb în “tranzacţiile” ei cu sexul opus.
Poate fi întâlnită în cluburile de “fiţe” în holurile hotelurilor de lux sau în birourile politicienilor şi afaceriştilor.
Târfa complexată. Are impresia ori că este urâtă, ori că este prea grasă sau prea bătrână. Se reguleaza cu oricine o face să se simtă dorită şi apreciată. În această categorie intră şi “nevestele disperate”.


Târfa filantropă. Are tot timpul impresia că bărbaţii suferă cumplit în lipsa activităţii sexuale. Din acest motiv este mereu dispusă să aline “suferinţa” oricărui mascul pe care îl întâlneşte. De obicei este foarte “băieţoasă”; îi place să meargă cu băieţii la o bere, la un meci sau la un concert rock, hip-hop etc.


Târfa dezamăgită în dragoste. A cunoscut marea iubire a vieţii, care, în mod invariabil s-a numit “Iuby” şi a fost fie colegul de bancă, vecinul de palier, colegul de cămin sau fratele celei mai bune prietene. Acesta a dezamăgit-o, înşelat-o etc. Acum, ea este convinsă că marea iubire a vieţii ei s-a dus şi nu mai are pe cine să iubească până la sfârşitul zilelor. Aşa că se “arde” cu toţi jegoşii care îi ies în cale, fie considerând că, astfel, îşi “trăieşte viaţa”, fie pentru că vrea să se simtă “murdară şi batjocorită”. Poate fi numită şi târfa emo.


Târfa ordinară. Este mai tot timpul aşa de beată şi/sau drogată, încât niciodată nu ştie cu cine o face şi de ce o face.
...si mai sunt tarfele care se vand pe 6 lei, pe un pachet de tigari, pe un kilogram de cartofi, pe o cursa intre doua localitati si exemplele pot continua la nesfarsit.


Sursa: bluesky10.jimdo.com

loading...

Niciun comentariu