Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Doi PENSIONARI nemti, agresati de migranti pentru ca au luat apararea unei FETE. Politia: „NU le putem face nimic” – VIDEO

loading...
Doi pensionari germani au fost agresati in metroul din Munchen dupa ce au luat apararea unei femei care a fost atacata de un grup de imigranti. Unul dintre pasageri a reusit sa inregistreze intregul incident.
Tom Roth a fost cel care a inregistrat momentul si a incarcat videoclipul pe pagina sa de Facebook. El a povestit ca o femeie a fost agresata in metrou. Cand doi barbati in varsta au intervenit pentru a o ajuta s-au transformat in victime. „S-a intamplat in inima Munchen-ului, in mijlocul zilei. Calatoream pe principala linie de metrou. M-am asezat vis-a-vis de tanara. In spatele ei stateau doi azilianti. Unul dintre ei, mai tanar, probabil de origine araba, a deranjat-o. I-a spus ceva, apoi a intrebat-o: “De ce nu imi raspunzi in germana?” Ea i-a raspuns: ”Pentru ca m-ai intrebat in engleza”. Cred ca in acest timp i-a pus mana pe spate. Ea s-a intors si s-a uitat in directia mea.
loading...
Apoi tanarul a lovit geamul metroului in forta. Cred ca era nervos ca femeia l-a refuzat, moment in care mai multi barbati i-au cerut sa inceteze. Unul dintre acesti barbati, mai in varsta, a fost atins de un alt aziliant pe cap, batjocoritor. A fost un gest extrem de lipsit de respect. Barbatul s-a ridicat in picioare. Aziliantul l-a urmat si l-a apucat de gat. Apoi, toata lumea s-a implicat incercand sa ii desparta pe cei doi.(…) Cand am ajuns in statie am sunat la politie. Au spus ca nu le pot face nimic”, a povestit barbatul, potrivit Daily Mail.
Acest incident este unul dintre cele mai recente din Munchen. Numeroase astfel de conflicte au izbucnit intre azilianti si germani. De Anul Nou, sute de femei au fost agresate sexual si hartuite la Koln de un grup de solicitanti de azil de origine africana si araba.
Sursa: aktual24.ro
loading...

Niciun comentariu