Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Gadea profita de familiile indurerate: Cazul Antena 3 a fost creat pentru a MUSAMALIZA moartea bebelusilor

Directorul Antena 3, Mihai Gadea, lanseaza o noua teorie halucinanta. El sustine ca guvernul a pus la cale evacuarea Antena 3 pentru a crea intentionat scandal, astfel incat sa musamalizeze cazul bebelusilor care au murit din cauza sindromului hemolitic uremic.
„Sinteza Zilei” de duminica seara este dedicata cazului bebelusilor care au murit recent la spitalul „Marie Curie”. Realizatorul Mihai Gadea este prezent in casele familiilor indurerate, de la care pretinde ca vrea sa afle „adevarul” despre moartea copiilor.

Insa Gadea a lansat inca de la inceputul emisiunii o teorie pe care se straduieste sa o demonstreze folosindu-se de durerea parintilor. ”E una din cele mai mari drame care a incercat sa fie musamalizata, punanadu-se in fata cazul Antena 3. E o musamalizare a unei din cele mai mari tragedii pe care le-am trait”, a declarat directorul postului.

Emisiunea lui Gadea are loc in contextul in care Antena 3 a declansat o noua campanie agresiva impotriva guvernului Ciolos dupa ce ANAF a anuntat ca scoate la vanzare sediul Antenelor. Nu intamplator, emisiunea vine la scurt timp dupa ce  PSD a cerut demisia ministrului Sanatatii.
„Daca nu sunteti in stare sa aflati cauza imbolnavirilor, sa coordonati modul de interventie, sau macar sa comunicati cetatenilor masurile ce se impun, este cazul sa recunoasteti ca nu aveti capacitatea de a gestiona un sistem medical si sa lasati profesionistii sa intervina! Sanatatea nu este o joaca, domnule ministru, ci un lucru fundamental pentru Romania! Pana nu este prea tarziu, faceti un gest de onoare si plecati, copiii nostri merita un sistem medical care sa intervina la timp, merita implicare totala, ceea ce dumneavoastra ati aratat ca va lipseste cu desavarsire! Ajunge cu experimentele, cu diletantismul si nepasarea, spre binele copiilor nostri!”, se arata in documentul care va sta la baza motiunii simple pe care PSD o va inainta impotriva ministrului Sanatatii.
In prezent, sapte copii sunt internati la Spitalul „Marie Curie” cu sindrom hemolitic-uremic, dintre care sase pe sectia de Nefrologie si unul la Terapie Intensiva. Dintre cei sase spitalizati la Nefrologie, trei fac dializa peritoneala si au o evolutie buna.
La Pitesti, Spitalul de Pediatrie e plin de copii cu boli diareice cauzate de rotavirus. Cazuri de sindrom hemolitic uremic nu au mai aparut.
loading...
Sursa: aktual24.ro

loading...

Niciun comentariu