Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Guma de mestecat - bomba pentru organism

loading...
Toti mestecam guma, pentru a scapa de mirosul de ceapa, dupa orice masa, pentru gustul ei bun sau pur si simplu pentru ca ne place sa mestecam guma. Poate ar trebui sa fim mai atenti la cata guma consumam, pentru ca ea reprezinta o adevarata arma distrugatoare.
Efecte asupra maxilarului
Mestecatul gumei poate provoca adevărate probleme cu maxilarul,probleme pe care nicinu ti le-ai imaginat. Cartilagiile dar si articulatiile din gura devin din ce in ce mai sensibilecand mestecam guma. In plus, cu cat mestecam mai multe in acelasi timp, cu atat riscam mai mult sa dezvoltam probleme ale maxilarului.
Afecteaza creierul
Copiii trebuie sa fie feriti de guma, aceasta fiind un monstru dulce care le ataca dantura.In plus,aspartamul este un compus chimic care influenteaza aparitia tumorilor cerebrale.
Dureri de cap
Atunci când mestecăm gumă, in actiunea de mestecare sunt implicati 8 mușchi ai feței, localizați în apropeiere de tâmplă. Asa cum afirma doctorul Ben Kim,muschii exercita oactiune care mai apoicauzeaza dureri de cap.
Tensiunea
Guma de mestecat pe baza de menta, prin consumul ei, poate duce la aparitia tensiunii arteriale dar si indigestie.
Dusmanul stomacului
Mestecatul in mod continuu presupune inhalarea de aer mult prea des, avertizează doctorul Ben Kim. Excesul de aer poate provoca crampe, balonare și dureri abdominale.
loading...
loading...

Niciun comentariu