Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Imigrantilor le este FRICA sa mai iasa din tabere: Sunt „vanati” de militiile civile, dar si de politie

imigrantilor le e frica. dozafresh
loading...
Un ONG britanic acuza politia franceza ca atacurile impotriva refugiatilor din tabara Calais s-au intensificat in ultima vreme, devenind tot mai dure. Pe langa raidurile politiei, si asa-numitele „militii civile” au agresat refugiatii intr-un mod violent.
Migrantii, printre care si un baiat de 10 ani, au fost atacati in timp ce incercau sa paraseasca asa-numita „Jungla”, doi dintre acestia ajungand la terapie intensiva cu leziuni care le-au pus viata in pericol.
Dupa cum spuneam, printre victime se regasesc un baiat de 10 ani, dar si un altul, de 13 ani, care s-a ales cu nasul spart si cu un picior rupt, noteaza Daily Mail.
Atacurile asupra refugiatilor s-au intensificat in jurul taberei, mai mult de 50 de incidente insotite de violenta fiind semnalate doar in ultimele trei saptamani.

Marianne Humbersot de la ONG-ul amintit, Care4Calais, cere investigatii din partea autoritatilor franceze si spune ca „militiile civile” au fost inarmate si bine organizate.
Totodata, organizatia „Medici fara Frontiere” a raportat o crestere a numarului pacientilor migranti care s-au prezentat pentru tratament cu leziuni cauzate de civili.
Agnel Lerolle, care lucreaza pe teren, in Calais, a spus ca violenta politiei a atins cote ridicate, in concordanta cu atacurile civililor.

Medicii de aici spun ca refugiatilor le este frica sa mai iasa pe strazile din Calais. Tensiunea este mult mai mare in lagar, decat pana acum. Imigrantii sunt anxiosi si se tem pentru viitorul lor.

loading...
Sursa: aktual24.ro
loading...

Un comentariu:

  1. FOARTE BINE..! tREBUIAU SA SE TEAMA INAINTE DE A SE COMPORTA CA NISTE ANIMALE. Dupa ce au devastat pe unde au trecut, dupa ce au violat fete si femei, dupa ce au agresat copii si cetatenii non musulmani, dupa ce sbierau in autobuze, in piete, in orice satiu publig ca au venit aici sa ne taie capetele in numele lui alah, caci nuntem necredinciosii si toat ealte idiotenii acum le e frica?? Stati fratilor ca e deabia inceputul, urmeaza vanarea autoritatilor care i-ai protejat si care au coordonat toata aceasta pro migratie.. e timpul ca cei care se fac vinovati de aceste atrocitati sa plateasca. iar aceia sunt in primul rand politicienii si apoi unealta migrantii!

    RăspundețiȘtergere