Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

„Puscaria jihadistilor”. Alcatrazul unde vor fi adusi toti ISLAMISTII din inchisorile britanice

loading...
In Marea Britanie urmeaza sa fie infiintata o inchisoare unde vor fi detinuti toti cei condamnati pentru actiuni teroriste.
In asa-numitul „Alcatraz britanic” ar urma sa fie inchisi 131 de detinuti islamisti, care au fost condamnati pentru terorism, conform relatarilor din presa care vorbesc de o astfel de masura pregatita de Ministerul Justitiei, noteaza Daily Mail.

David Cameron a declarat, la inceputul saptamanii, ca este pregatit sa ia in considerare astfel de modificari. El a spus ca aceasta ar fi o masura binevenita, pentru a preveni indoctrinarea altor detinuti, inchisi laolalta cu jihadisti islamici.

El a anuntat ca se va deschide „un nou front”, pentru a combate extremismul din inchisori, iar pentru asta sistemul de justitie britanic are nevoie de reforme solide.
In prezent, in inchisorile britanice exista 1.000 de detinuti considerati cu risc de radicalizare.  Exista si temeri ca a-i pune pe toti cei condamnati pentru terorism la un loc ar crea un posibil focar in care detinutii sa isi sudeze mai bine relatiile dintre ei pentru a protesta, pe modelul Guantamo.
loading...
Sursa: aktual24.ro
loading...

Niciun comentariu