Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

REVOLTATOR: Alocatiile copiilor celor care lucreaza in strainatate vor fi TAIATE!

O veste proasta care o da iar Presedintele Klaus Iohannis miercuri seara la TVR, a precizat ca alocatiile copiilor cetatenilor romani care muncesc in strainatate vor fi taiate daca acestia vor ramane in Romania, scrie flux24.ro, si infor-diaspora.com.
Aceasta lege va fi pusa in aplicare curand, a mai spus presedintele la postul public de televiziune.
Iar aceasta decizie va fi discutata joi si vineri la Bruxelles in Consilliul European, iar aceste declaratiile a sefului statului roman indica ca este de acord cu aceasta propunere.
Insa discutia a pornit acum un an, dupa ce Marea Britanie si Austria au cerut reducerea alocatiilor primite de copii romani din strainatate daca acestia raman in tara lor de origine.
Se vor discuta joi si vineri in Consiliul European-nota FLUX 24 o adaptare a alocatiei la tara unde traieste copilul. Este evident ca parintii se pot hotari si de aceea este o perioada de adaptare sa spuna: Daca este asa sau nu, noi preferam sa aducem copilul in Spania sau Italia sa primim alocatia integrala’ sau ‘Nu, noua ne este bine si asa, sa lasam copilul in Romania la bunici si primim si o alocatie care este putin diminuata’, deci sa fie clar nu vorbim de o reducere la o valoare infima. Insa toate aceste lucruri trebuie facute, insa, in asa fel incat sa existe o perioada rezonabila de acomodare si fara niciun fel de discriminare, a spus Klaus Iohannis miercuri seara la TVR.
loading...
loading...

Un comentariu:

  1. FF bine votam Iohanis ca NU are copii,parintii lui traiesc in Germania,se plimba mult peste hotare,nu vorbeste mult,nu deranjeaza pe nimeni,traieste bine etc.

    RăspundețiȘtergere