Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Sfaturile politistului Godina. Cum sa scapi numai cu AVERTISMENT cand gresesti in trafic

cum sa scapi numai cu avertisment in trafic
Invitat la Digi24, politistul Marian Godina a oferit sfaturi soferilor despre cum sa se poarte atunci cand sunt opriti in trafic, daca vor sa scape cu un avertisment.
„Nu da bine sa faci pe prostul, iar asta sigur il va deranja pe politist. Asadar, o replica mai buna ar fi de ‘stiu de ce m-ati oprit’. Aceasta merge la fix cu un zambet, indiferent de sex si de varsta,” scrie politistul in cartea sa, „Flash-uri din sens opus”.
„Este bine sa-i zambiti politistului”. De ce? „Este bine sa-i zambiti oricui. Deja plecati cu un plus daca zambiti,” explica Marian Godina.

loading...
„Evitati apelativul ‘seful’. Mi se pare ca denota incultura si este o forma de lingusire care nu-si are rostul. Nici nu am cunoscut vreun coleg caruia sa-i placa sa i se spuna asa, decat sefilor, dar ei sunt sefi,” este un alt sfat pe care il ofera agentul soferilor.
„Pentru ca stiu ca un om nu isi arata caracterul la prima intalnire, ci la ultima. Dupa ce completez procesul verbal, las nebifate casutele din dreptul avertismentului si amenzii, ma duc la sofer si ii spun: ‘Amenda este atata. Ce obiectiuni aveti de facut?’. ‘Ce obiectiuni sa am,’ ar spune contravenientul. ‘Am gresit, asta e.’ Atunci bifez casuta avertisment,” mai scrie Godina in cartea sa.
De ce? „Pentru ca merita si vad ca nu s-a prefacut. Pentru ca sunt foarte multi care zambesc din prima, dar dupa ce le spun ca sunt amendati isi arata adevarata fata si devin recalcitranti si ma fac sa-mi para rau ca le-am dat avertisment,” explica politistul.
Sursa: aktual24.ro
loading...

Niciun comentariu