Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

TAXA pe benzina pentru sprijinirea REFUGIATILOR are tot mai multi adepti. Se va percepe in toate statele UE

loading...
Valdis Dombrovskis, vicepresedinte al Comisiei Europene, si-a exprimat sprijinul pentru ideea ministrului german de Finante Wolfgang Schauble de a impune la nivelul intregii Europe o taxa pe carburant, banii urmand sa fie folositi pentru a acoperi cheltuielile financiare ale primirii refugiatilor, scrie AFP.
„O taxa pe carburanti, la nivel national sau european, ar putea reprezenta o posibila sursa de finantare, mai ales daca tinem cont de faptul ca pretul petrolului este la un minim istoric”, a declarat comisarul leton pentru cotidianul german Der Spiegel, citat de hotnews.ro.
loading...
„Sunt de acord cu dl. Schaeuble, avem nevoie de idei inovatoare in Europa pentru a face fata crizei refugiatilor”, a adaugat Dombrovskis.
Ministrul finantelor german, Wolfgang Schauble, a propus in urma cu o saptamana o taxa europeana pe fiecare litru de benzina, pentru ca UE sa poata face fata financiar, in problema afluxului de refugiati.
„Am spus ca, atunci cand fondurile provenind din bugetele nationale si din bugetul UE nu ajung, atunci haideti sa cadem de acord, de exemplu, asupra perceperii unei taxe de oarecare marime, asupra fiecarui litru de benzina”, a explicat el intr-un interviu dat sambata trecuta publicatiei Suddeutsche Zeitung. Propunerea sa se refera la toate cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, prin urmare ar viza si Romania.
Sursa: aktual24.ro
loading...

Niciun comentariu