Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Ucraina antreneaza FORTE SPECIALE pentru a recupera Crimeea de la Rusia. REACTIA rusilor

fortele speciale in crimeea
Ministrul de Interne al Ucrainei a anuntat ca Kievul antreneaza forte speciale pentru a recupera peninsula Crimeea din mainile Rusiei, sustine Russia Today.
„Noi nu avem nimic. Avem nevoie de o noua armata, o noua Garda Nationala, o noua forta de politie. Iata la ce lucreaza guvernul Ucrainei acum. Trebuie sa refacem toate astea, iar apoi, cu destula vointa, Crimeea va fi a noastra. Nu am niciun dubiu”, a declarat ministrul Arsen Avakov intr-un interviu acordat postului 1+1 TV.
loading...

„Pregatim vativa baieti cu ajutorul lui Mustafa Dzhemilev si Refat Chubarov (activisti tatari din Ucraina). Lucram la un plan prin care sa recuperam Crimeea”, a detaliat ministrul.
Vineri, presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, i-a insarcinat pe ministru Apararii si pe seful Marelui Stat Major al Armatei sa „intareasca” granita dintre Ucraina si Crimeea. Miscarea este menita sa contracareze numarul tot mai mare de forte rusesti amplasate in Crimeea.
Declaratiile Kievului nu ii sperie pe oficialii din Crimeea. „Este o perdea de fum, pentru a ne speria. Nimeni in Crimeea, nici locuitorii, nici fortele armate, nu se teme de aceste declaratii dintr-un simplu motiv: este indeajuns de multa forta militara aici, inarmata cu toate tipurile de echipamente militare moderne”, a afirmat guvernatorul Sevastopolului, Serghei Meniailo.
Sursa: aktual24.ro
loading...

Niciun comentariu