Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Uite cum poţi să îţi dai seama dacă ai telefonul interceptat

loading...
De multe ori, utilizatorii de telefonie mobilă susțin că le sunt ascultate conversațiile la telefon de către altcineva. În cazul în care și voi v-ați pus vreodată aceeași întrebare, vă prezentăm mai jos câteva semne care ar putea demonstra faptul că telefoanele mobile pe care le utilizați frecvent s-ar putea să fie în categoria celor interceptate.
Iată șapte semne care vă pot arăta dacă aveți sau nu motive să credeți că mobilul vă este interceptat.
1. APELUL LA 544
Unde suni să vezi dacă ți-e ascultat mobilul? Se pare că dacă apelați numărul 544 de pe telefonul mobil, iar la capătul firului se aude un sunet de fundat neobișnuit, e semn clar că telefonul vă este interceptat. În cazul în care vă răspunde un robot care spune „ai tastat un număr greșit”, înseamnă că telefonul nu vă este ascultat.
2. SUPRAÎNCĂLZIREA
Încalzirea acumulatorului, în regimul de așteptare, poate însemna că o aplicație-spion funcționează în aparatul vostru, scrie 9am.
3. DESCĂRCAREA RAPIDĂ
Daca telefonul trebuie reincarcat mai des – acesta poate fi un semn ca aplicatiile – spion folosesc intensiv energia acumulatorului, informează 9am.
4. DECONECTAREA
Un alt semn al posibilei interceptari este deconectarea prea lenta a telefonului mobil, mai scrie 9am.
5. OPERATOR NEOBIȘNUIT
Potrivit 9am, daca in timpul cautarii unei retele, telefonul gaseste operatori neobisnuiti sub forma unui sir de cifre, ceva nu este sigur in regula.
6. ZGOMOTE CIUDATE
Dacă în timpul convorbirii puteți identifica zgomote străine ca foșnete, ecouri, pocnituri ar fi un alt semn clar al posibilelor interceptări.
7. ILUMINATUL NEJUSTIFICAT
Daca ecranul telefonului ilumineaza fara vreun motiv anume, exista posibilitatea ca acesta sa fie interceptat, mai scrie 9am.
– Principalul indiciu care ar putea arăta că ai telefonul ascultat este timpul în care se consumă bateria. Cu alte cuvinte, dacă telefonul tău se descarcă foarte repede sau se supraîncălzeşte este posibil să îţi fie ascultat.
– Dacă în timpul converaţiilor auzi zgomote ciudate, foşnituri sau ecouri, este, de asemenea, foarte probabil ca telefonul să fie interceptat.
– Dacă, în timpul căutării unei reţele, mobilul tău găseşte operatori neobişnuiţi sau un şir de cifre, poţi avea telefonul ascultat.
– Dacă ecranul telefonului se aprinde fără motiv.
loading...
loading...

Niciun comentariu