Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Unui comandant ISIS „i-a explodat capul”. Misiune spectaculoasa a trupelor de ELITA

Unui comandant ISIS „i-a explodat capul”. dozafresh
loading...
Un lunetist SAS i-a spulberat capul unui comandant ISIS, in timp ce acesta ii invata pe altii cum sa decapiteze prizonieri. Totul s-a intamplat in timpul unei misiuni a fortelor de elita britanice.
Tragatorul de elita a patruns impreuna cu echipa sa, in urma cu doua saptamani, intr-o enclava controlata de Statul Islamic. Lunetistul a luat a tinta un comandant ISIS si a folosit un glont special care explodeaza in interiorul victimei, provocandu-i jihadistului o moartea crunta.

Echipa SAS a primit informatii de la serviciile speciale, MI6, despre locul in care se afla o tabara de antrenament al ISIS, la marginea unui sat, aproape de o scoala, noteaza Daily Star.
Atacul aerian a fost exclus din cauza eventualelor victime si pagube colaterale. Echipa SAS a fost alcatuita din doua echipe a cate patru soldati inarmati cu pusti cu luneta de raza lunga, mitraliere si lansatoare de rachete.

O alta echipa de 12 oameni a fost dispusa la doua mile distanta in vehicule civile, fiind gata de o interventie rapida in caz de nevoie.
Echipa SAS a ramas ascunsa aproape 12 ore, inainte de lansarea atacului. Soldatii au asteptat momentul cand comandantul ISIS si-a facut aparitia in tabara, acesta incepand sa le explice noilor recruti cum sa taie capetele prizonierilor.

In timp ce acesta le detalia noilor teroristi cum sa taie capul cu toporul sau cu cutitul, lunetistul SAS a primit ordin sa deschida focul. Tinta era calaul ISIS din zona, acesta fiind un individ extrem de sadic, temut printre localnici.
Lunetistul a avut nevoie de doua focuri, unul dintre gloante lovindu-l in partea din spate a capului.
„In urma cu un minut statea in picioare si, dupa aceea, capul i-a explodat. Mai tarziu, majoritatea recrutilor au fugit panicati. A fost o misiune de succes. Cu un singur glont, am scapat de 21 de teroristi”, a declarat o sursa.
loading...
Sursa: aktual24.ro
loading...

Niciun comentariu