Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Veste inspaimantatoare. ISIS s-a extins si in EGIPT. Doi oameni au fost DECAPITATI in public

oameni decapitati in public
Mai multi jihadisti, despre care se presupune ca fac parte din gruparea Statul Islamic, au decapitat luni seara un barbat si l-au executat cu focuri de arma pe fiul sau intr-o piata publica a orasului egiptean Al-Arish, situat in peninsula Sinai, transmite agentia EFE, citata de Agerpres.
O sursa locala de securitate a confirmat executia celor doi, adaugand ca jihadistii i-au acuzat ca ar fi spioni ai autoritatilor egiptene.
loading...

Insa Ministerul egiptean de Interne s-a limitat sa anunte printr-un comunicat uciderea a doi cetateni in peninsula Sinai, dar nu a oferit alte detalii, afirmand in plus doar ca deocamdata nu se cunosc nici autorii si nici mobilul sau circumstantele asasinatelor.
In peninsula Sinai sunt active mai multe grupari teroriste, inclusiv ramura egipteana a miscarii jihadiste Statul Islamic, Wilayat Sina. Aceasta din urma este cea care a revendicat atacul terorist din luna octombrie 2015 asupra unui avion civil rus, care a explodat la scurt timp dupa decolarea de pe aeroportul Sharm el-Sheikh, atac soldat cu 224 de morti.
Sursa: aktual24.ro
loading...

Niciun comentariu