Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Tanarul ROMAN invidiat in Occident: Trei ani in jurul LUMII cu doar 80 $. Selfie cu talibani – Galerie FOTO

selfie cu talibani
Un tanar roman a calatorit in 80 de tari cu doar 80 de dolari in buzunar, economisind mai ales pentru ca a facut autostopul. In trei ani acesta a parcurs mai mult de 200.000 de kilometri in 3.000 de masini. Pe langa drumul gratuit cu masina, unii oameni i-au oferit tanarului si un loc unde sa doarma, o masa sau niste bani ca sa-si continue calatoria.
Povestea tanarului a ajuns in cele mai citite publicatii internationale, printre care si Daily Mail.
Timotei Rad, tanarul aventurier, a pornit la drum in anul 2013 avand in buzunar doar 80 de dolari. Cu ajutorul oamenilor pe care i-a cunoscut in calatoria sa a reusit sa ajunga sa vada atatea tari, conform boredpanda.
Tanarul a calatorit in tari precum: Ucraina, Rusia, Irak, Iran, Afganistan, Polonia, Suedia si altele, dupa cum a relatat chiar el pe site-ul sau. Acesta povesteste cum de-a lungul calatoriei a intampinat greutati, in principal din lipsa banilor, uneori neavand bani sa-si cumpere un suc.
Timotei Rad are multe de povestit in urma aventurii sale care a durat trei ani: cand s-a pierdut in desert in Mongolia sau cand s-a intalnit cu doi ursi in Siberia. Cu toate astea, acesta marturiseste ca a meritat.
Tanarul a scris o carte despre calatoriile lui, iar visul acestuia este sa fie tradusa in engleza si sa ajunga sa fie publicata.
loading...

loading...
Sursa: aktual24.ro
loading...

Niciun comentariu