Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Proiect „Zombie” in SUA. Un grup de cercetatori va readuce la VIATA 20 de persoane aflate in moarte clinica

oameni readusi la viata
O companie din SUA si-a propus sa sa readuca la viata 20 de pacienti. Pe parcursul unui experiment, o echipa va administra patru tipuri diferite de tratamente. Chiar daca nu va da rezultatele asteptate, studiul americanilor va putea fi folosit pentru imbunatatirea tratamentelor aplicate pacientilor care sufera de tulburari ale sistemului nervos central.
O companie de biotehnologie din SUA a primit permisiunea de a recruta 20 de pacienti aflati in moarte clinica, pentru a incerca sa le aduca sistemul lor nervos central inapoi la viata. In cazul in care medicii reusesc sa reanimeze cu succes parti superioare din maduva spinarii, exista posibilitatea de a repune in functiune functii vitale ale corpului, cum ar fi respiratia sau bataile inimii, potrivit descopera.ro.

Echipa Bioquark Inc spune ca intentioneaza sa inceapa sa recruteze pacienti pentru proiectul lor, denumit ,,ReAnima Project”, in cel mai scurt timp posibil. In prima faza a cercetarii se va determina daca va putea fi inversata moartea cerebrala, folosindu-se o combinatie de tehnici, incluzand administrarea de medicamente, stimularea nervilor si terapia cu laser .
loading...
Dupa ce familiile pacientilor isi vor da permisiunea, cercetatorii vor incepe sa trataze cei 20 de pacienti aflati in moarte clinica, pe parcursul a sase saptamani, in cadrul Anupam Hospital din Rudrapur, India. Dupa aceasta, bolnavii vor fi monitorizati timp de cateva luni pentru a vedea daca s-au produs modificari in starea lor de sanatate.
Pe parcursul experimentului, echipa va administra patru tipuri diferite de tratamente: injectarea de peptide (lanturi proteice simple) in maduva spinarii, in fiecare zi; injectarea de celule stem in creier, de doua ori pe saptamana; aplicarea terapiei transcraniene cu laser: un tratament non-invaziv, care foloseste lumina pentru a penetra craniul, cu scopul de a activa procesele naturale de recuperare ale organismului; stimularea nervoasa: furnizarea de impulsuri electrice la nervul median al membrului superior.
Daca oamenii de stiinta isi pot da seama cum sa repuna in functiune, macar partial, functiile vitale ale organismului pacientilor, exista sansa ca acestia sa isi poata recastiga o speranta la viata. Deocamdata, cercetatorii studiaza aceasta problema pas cu pas.
,,Prin intermediul proiectului nostru, vom putea obtine noi informatii referitoare la starea de moarte cerebrala. Astfel, vom putea dezvolta terapii pentru tulburari ale sistemului nervos central, cum ar fi Alzheimer-ul sau Parkinson-ul”, a declarat fondatorul si presedintele Bioquark Inc, Serghei Paylian, pentru publicatia britanica The Telegraph.
loading...
Sursa: aktual24.ro
loading...

Niciun comentariu