Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Serviciul Secret American in Muntii Bucegi!

servciul secret in romania
Descoperire misterioasă a serviciului american de informaţii în Munţii Bucegi. Sub platoul montan s-ar afla o imensă poartă de piatră. Iar înaintea acestei porţi ar fi un baraj energetic, unde orice obiect aruncat se transformă în praf fin. Triunghiul de aur al Daciei, dar şi comori îngropate de-a lungul istoriei de diverşi domnitori sunt alte lucruri ce se pot afla sub munţii Bucegi. Cercetările specialiştilor nu au adus însă până acum rezultate.
loading...
O legendă susţine că Munţii Carpaţi sunt străbătuţi de tuneluri subterane atât de lungi încât ating şi sute de kilometri. Nimeni nu poate spune dacă au fost făcute de mâna omului sau de forţa naturii. Iar asemenea tuneluri ar exista şi în Bucegi.  Triunghiul de aur al Daciei, aşa cum era supranumit un sanctuar s-ar fi aflat pe vârful Omu. Era numit aşa datorită energiilor impresionat de mari care se presupune că se regăsesc în cele trei puncte.
De-a lungul vremii s-a descoperit că pe crestele Bucegilor se înregistrează un nivel foarte mare de radiaţii. De unde provin acestea sau ce le provoacă nu se ştie. Mai ales că cercetările specialiştilor nu au reuşit să demonstreze nimic.
Iar despre tezaurele foarte valoroase , mai exact comori îngropate, acumulate de-a lungul a zeci de generaţii de conducători şi păstrate în zonă sunt până acum doar legende locale. Ar fi vorba despre un tezaur sfânt pe care fiecare domnitor era obligat să-l sporească pe timpul domniei sale, dar nu avea voie să -l folosească.

Şi o imensă poartă de piatră s-ar afla sub Bucegi, iar Pentagonul nu ar fi străin de acest lucru. Legendele locale amintesc şi despre o poartă spre altă lume, înaintea acestei porţi un baraj energetic, iar orice obiect aruncat spre el se transformă în praf fin. Scepticii consideră că totul este exagerat, dar susţinătorii teoriei afirmă că istoria lumii începe în România.
loading...
Sursa: nationalisti.ro
loading...

Niciun comentariu