Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Studiu cu rezultate socante: ADN uman si ADN de sobolan descoperite in burgeri

Un nou studiu american, facut de compania de testare a alimentelor, Clear Labs, a relevat prezenta in burgeri a unor adaosuri de carne de sobolan precum si ADN uman.
Au fost supusi testelor un numar de 258 de burgeri, fiind depistate doua cazuri in care s-a gasit carne in burgeri vegetali, trei cazuri cu ADN de sobolan si unul in care s-au gasit urme de ADN uman, noteaza Independent.
„Cea mai probabila cauza pentru gasirea de ADN uman in burgeri este amestecarea accidentala de par, piele sau unghii in carne, in cadrul procesului de fabricatie”, se specifica in raport.
Ceea ce este mai ingrijorator este faptul ca aproape un sfert din burgerii vegetali testati au ingrediente diferite fata de cele de pe eticheta. Doi burgeri vegetali continau carne de vita iar unul cu fasole neagra nu continea fasole neagra.

O alta mare problema este ca, in cazul a 4,3 la suta dintre burgeri, s-a constat prezenta ADN-ului patogen care poate provoca infectii alimentare grave. Anumiti agenti patogeni din aceste produse pot fi cauza pentru boli precum tuberculoza, gastroenterite, infectia cu E.coli. Pe langa toate acestea, s-a remarcat ca 12 burgeri contineau cu cel putin 100 de calorii mai mult decat scria pe eticheta.
loading...
Sursa: stiri-virale.com
loading...

Niciun comentariu