Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

UCIS DE SRI PENTRU A NU TURNA PE ALTII? Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit intr-un accident de masina

dan condrea ucis

Patroul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit, duminica seara, in urma unui accident rutier.

Accidentul s-a petrecut in judetul Ilfov, masina la volanul careia se afla barbatul ciocnindu-se violent de un copac, transmit televiziunile de stiri.
Initial informatia nu era sigura, avand in vedere ca, desi asupra victimei s-au gasit actele de identitate ale lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, chipul barbatului a fost desfigurat in urma impactului. La putin timp dupa accident, insa, sotia lui Condrea a venit la fata locului si a reusit sa il identifice dupa haine, potrivit Romania TV.
Dan Condrea era singur in masina. Accidentul a avut loc in apropierea fabricii Hexi Pharma, intre Buftea si Corbeanca. In zona respectiva nu exista nicio curba, drumul este drept si fara obstacole, ceea ce i-a facut pe anchetatori sa ia in calcul si ipoteza sinuciderii. Mai mult, Digi 24 transmite ca in zona nu exista urme de franare.
Firma lui Dan Condrea, Hexi Pharma, se afla in mijlocul unui scandal izbucnit dupa ce Catalin Tolontan a dezvaluit in Gazeta Sporturilor ca dezinfectantii furnizati spitalelor au concentratii mai mici decat cele inscrise pe eticheta, informatiile fiind confirmate de testele de laborator cerute de Ministerul Sanatatii.
Printre consecintele acestor dezvaluiri amintim demisia ministrului Patriciu Achimas Cadariu, dar si deschiderea unui dosar penal si controale inopinate la Hexi Pharma dar si la numeroase unitati spitalicesti din tara.
loading...
Sursa: nationalisti.ro
loading...

Niciun comentariu