Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Candidat PSD prins in FLAGRANT dupa ce mituia alegatorii! Acesta a fost retinut pentru 24 de ore.

mita alegatori 2016
A început iureșul electoral. Primul candidat pentru funcția de primar, prins în flagrant de anchetatori, este culmea din comuna natală a comisarului european Corina Crețu.
loading...
Candidatul PSD Năpradea, o comună din județul Sălaj a fost reținut de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, pentru mituirea alegătorilor.
Vasile Ianc este candidat al partidului pentru funcția de primar al comunei Năpradea și a fost prins în timp ce mituia mai mulți alegători cu suma de 100 de lei. ”Oferea câte 100 de lei alegătorilor pentru ca aceștia, în cursul zilei de duminică să își pună votul în dreptul numelui său. Toți patru alegătorii care au fost prinși la momentul respectiv de organele de anchetă au recunoscut că au primit câte 100 de lei”, spune o sursă judiciară.
Din datele adunate de procurori a rezultat faptul că sunt mult mai multe persoane care au primit câte 100 de lei, cifra acestora ridicându-se la aproape 60.

Vasile Ianc a fost reținut pentru 24 de de ore, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de mituire a alegătorilor. Procurorii sălăjeni vor decide dacă îl vor prezenta pe acesta în fața unui judecator pentru aprobarea unei măsuri preventive.
loading...
Sursa: nationalisti.ro
loading...

Niciun comentariu