Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Costa 2,5 milioane de dolari si are 1.500 de cai putere, dar nu asta il face special…Cum arata noul Bugatti Chiron este fabulos!

noul bugatti
Noul Bugatti Chiron va fi cea mai puternica masina de strada din lume. Bijuteria pe patru roti a carei livrare va incepe in luna octombrie a acestui an va fi in editie limitata. Doar 500 de persoane vor avea ocazia sa o aiba in garaj. In primele trei luni din 2016 se facusera deja peste 150 de comenzi.
Noul Bugatti Chiron arata intr-un mare fel si se misca senzational. Are motor de opt litri, cu 16 cilindri si 4 turbine, 1500 de cai putere, viteza maxima la care poate ajunge fiind limitata electronic la 420 km/h. Accelereaza de la 0 la 100 de kilometri la ora in mai putin de 2,5 secunde. Pretul? O nimica toata: porneste de la 2,4 milioane de dolari, dar creste in functie de dotari.
Este un hipercar spatios, mai mare decat predecesorul sau, Veyron, de la care a imprumutat multe. Chiron are si un mic portbagaj in care incape o geanta de dimensiunile celor acceptate in avion.

loading...
loading...
sursa: stiri-virale.com
loading...

Niciun comentariu