Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Elevă de clasa a VII-a, violată în timpul orelor de curs de doi colegi de şcoală. Poliţişti şi inspectori şcolari, în anchetă

Poliţia şi Inspectoratul Şcolar din Vaslui au declanşat o anchetă după ce familia unei eleve dintr-un sat din apropiere de Bârlad a reclamat că minora, în vârstă de 14 ani, a fost violată de doi colegi de şcoală, în timpul orelor de curs.
Drama adolecentei a avut loc vineri, 17 iunie, la Şcoala Iveşti. ”Am fost sesizat la numărul de urgenţă 112 de mama unei minore de 14 ani, că în timpul unei pauze, fiica sa a fost luată de doi colegi, unul în vârstă de 15 ani şi altul de 16 ani, şi dusă pe o păşune, unde ar fi fost violată. Acolo ar fi fost chemaţi şi alţi doi tineri, de 18 ani, care însă nu au participat la agresiunea sexual, fiind doar martori. În cauză se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările exacte ale faptei şi se aşteaptă concluziile medico-legale”, a precizat comisar Ştefan Sofronie, responsabil mass-media al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui au declanşat o anchetă, la şcoala din satul Iveşti fiind trimişi consilieri din cadrul Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională pentru a discuta atât cu victima, cât şi cu cei doi agresori. Potrivit reprezentanţilor şcolii, minora de 14 ani, elevă în clasa a VII-a, s-ar fi învoit în timpul orei de desen, pentru a merge să bea apă. Ulterior nu a mai revenit la cursuri, deşi profesorul a trimis un elev după ea pentru a-i cere să revină la cursuri în momentul în care a observat-o pe fereastră că părăseşte incinta şcolii.

Reprezentanţii ISJ Vaslui au precizat că vor furniza un punct de vedere după finalizarea anchetei declanşate la şcoala Iveşti. Cei doi minori suspectaţi că au violat eleva de 14 ani sunt cercetaţi în stare de libertate. Aceştia sunt acuzaţi că ar fi obligat minora să întreţină relaţii sexuale, şantajând-o cu o serie de fotografii în care apărea în ipostaze indecente.
loading...
Sursa: stiri-virale.com
loading...

Niciun comentariu