Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

IMAGINI SOCANTE: Ce fel de furtuna a fost asta? Uite ce a facut cu STALPII imensi de electricitate din Mures

Furtuna care s-a abatut duminica asupra mai multor comune din judetul Mures a distrus total sase stalpi de electricitate. Din stalpi a mai ramas doar o gramada de fiare contorsionate.
Duminica seara o furtuna puternica s-a abatut asupra localitatilor Cuci si Dataseni din judetul Mures. Acoperisurile a sute de case au fost distruse.
„Sase stalpi de electricitate au fost rupti, cazuti, o autoutilitara a fost rasturnata si 2 persoane cu contuzii minore. A fost intrerupta alimentarea cu energie electrica in zona”, a declarat seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ‘Horea’ al judetului Mures, colonel Dorin Oltean.
„Oamenii spun ca s-a manifestat exact ca o tornada. Sa rupi 6 stalpi si sa rastorni o autoutilitara e nevoie de o forta foarte mare. Cred ca a fost mai mult decat o vijelie”, a mai precizat Dorin Oltean.
„La pamant: 6 stalpi de 400kV , 4 stalpi de 220kV, 18 stalpi de 110kV (6 linii indisponibile) multe LEA de MT si de jt. toate langa statia Iernut, in apropiere de comuna Cuci”, se anunta pe Pagina de Facebook a Energy for Romania.
loading...

Niciun comentariu