Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

UMILITOR pentru România! Un primar va depune jurământul către ţară în PUŞCĂRIE! „”Jur sa respect Constitutia si legile tarii ”

Locuitorii din Baia Mare, Brașov, Craiova, Râmnicu Vâlcea și alte localități și-au bătut joc de Constituția și legile țării alegând primari cu probleme penale. Ca umilința să fie supremă, primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, va depune jurământul în pușcărie, scrie romani-buni.info.
Așa sună jurământul: “Jur sa respect Constitutia si legile tarii si sa fac, cu buna-credinta, tot ceea ce sta in puterile si priceperea mea pentru binele locuitorilor comunei (orasului, judetului). Asa sa-mi ajute Dumnezeu.” (Juramantul poate fi depus si fara formula religioasa.)
George Scripcaru la Brașov arestat pentru luare de mită, Olguța Vasilescu la Craiova arestată pentru luare de mită, Cătălin Cherecheș prins în flagrant pentru luare de mită cum pot pronunța jurămăntul că vor respecta „Constitutia si legile tarii”? Chiar nu le este rușine!
Pentru Cătălin Cherecheș autoritățile de la Baia Mare vor organiza un spectacol grotesc. Toți consilierii locali vor fi îmbracați în autobuze și duși la pușcărie pentru a organiza o ședință de consiliu local în care primarul ales să depună jurământul. Drapelul Românie, Drapelul orașului, vor fi duse după gratii pentru ca primarul să-și poată bate joc de un jurământ către România!
Sursa: nationalisti.ro
loading...

Niciun comentariu