Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Un elicopter SMURD s-a PRABUSIT! Toate cele patru persoane, aflate la bord, AU MURIT!

elicopter smurd prabusit in moldova
Un elicopter SMURD in care se aflau patru persoane s-a prabusit in localitatea Haragas din Cantemir, Republica Moldova.
UPDATE: 15:49 Numele medicului SMURD care a murit in accidentul aviatic este Mihaela Dumea.
elicopter smurd prabusit
UPDATE 15:16 „Confirm faptul ca s-a prabusit elicopterul SMURD in raionul Cantemir. Toti cei aflati la bord sunt decedati. Decizia de decolare si zbor apartine Autoritatii Aeronautice din Romania. Elicopterul se indrepta dupa un pacient la Cahul. Echipajul este completat de un pilot, copilot si asistent medical”, a declarat viceministrul Sanatatii din Republica Moldova, Oleg Craciun, relateaza publika.md.
UPDATE 15:15 „Elicopterul a cazut la padurea de la intrarea satului. S-au depistat patru cadavre. Trei sunt carbonizate. Oamenii legi cerceteaza cazul. Cred ca s-a prbusit din cauza neguri. Au intrat in padure, s-au lovit si au cazut. Nu putem spune cine sunt victimele. Durere mare. Cineva a incercat sa salveze pe altcineva, dar si-a pierdut viata. Erau imagini ingrozitoare. Am depistat bucati din cadavre. Rezervoarele au explodat de trei ori. Primul cadavru a fost scos inainte de bubuituri. Sunt vreo 40 de oameni la fata locului”, a declarat primarul satului Haragis, raionul Cantemir, Iurie Balanuta, relateaza publika.md.
UPDATE 15:10 „Am vazut o mana, un picior, castile pilotilor. Martorii au scos un pilot cu tot cu scaun, dar doi erau arsi. Sunt trei cadavre. Au cazut in marginea localitatii. Nu sunt victime printre locuitorii satului. Au cazut in padure. Nimeni nu a ramas in viata. Ploua tare. Politistii strang totul gramada. E strasnic. Aproape este stadionul. Nu cred ca pilotul a incercat sa aterizeze pe stadion. Elicoperul avea viteza, dar a zbura normal. Vantul e moderat acum, nu e puternic”, a declarat un martor, relateaza publika.md.
loading...
UPDATE 15:00 Aparatul de zbor s-a prabusit langa padurea din satul Haragis, raionul Cantemir, la ora 14:13. Informatia a fost confirmata de sefa serviciului de presa al Departamentul Situatii Exceptionale, Liliana Puscasu, relateaza publika.md.
Potrivit purtatorului de cuvant al DSE, Diana Turcan, elicopterul SMURD Iasi s-a prabusit in satul Haragas din Cantemir. Cel putin o persoana a murit, iar in aceste momente celelalte 3 sunt cautate. In aceasta dimineata echipajul SMURD a mai efectuat un zbor la Chisinau. Elicopterul SMURD cu 4 persoane la bord, membri ai echipajului, zbura spre Cahul sa preia un pacient si sa-l transporte la un spital din Chisinau. In elicopter se aflau pilotul, copilotul, medic si paramedic SMURD.
Elicopterul SMURD Iasi care s-a prabusit la Cantemir a mai efectuat un zbor la Chisinau in aceasta dimineata
In aceasta dimineata, elicopterul SMURD care s-a prabusit la Cantemir a fost solicitat de catre medicii din Vulcanesti, pentru a transporta aerian si monitorizat un pacient, internat in spitalul rational, relateaza ProTV Chisinau. O femeie de 85 de ani, care sufera de bronhopneumonie, insuficienta respiratorie si renala acuta. Pe parcursul zborului, pacienta a fost monitorizata medical de catre paramedicii si medicii SMURD Iasi.La ora 12:10 minute elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo din Chisinau, femeia fiind preluata de catre o ambulanta 903 si transportata la Spitalul de Urgenta. Aceasta a fost a 19 operatiune aeriana SMURD pe teritoriul Republicii Moldova.
loading...
Sursa: nationalisti.ro
loading...

Niciun comentariu