Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Atac armat la Chisinau. Un student ARAB a deschis focul

Doi cetateni straini, de origine araba, au fost retinuti  de catre Centrul antiterorist al Serviciul de Informatii si Securitate din Republica Moldova, fiind cercetati penal pentru huliganism agravat cu folosirea armei, scrie deschide.md.
In cadrul cercetarilor a fost stabilit ca ambii sunt studenti la Universitatea de Stat de Medicina si Farmacie „Nicolae Testemiteanu”. Unul din suspecti, aflandu-se intr-un mijloc de transport, a tras mai multe focuri in directia unui grup de studenti, dupa care a disparut de la fata locului. Autoritatite au mai descoperit ca cei doi studenti propaga viziuni radicale si acceseaza site-uri cu caracter jihadist.

La sfarsitul saptamanii trecute, urmare a operatiunii comune a ofiterilor de informatii si procurorilor, a fost retinut suspectul principal, iar ca rezultat al perchezitiilor la domiciliile studentilor a fost identificata si cea de-a doua persoana, complice la comiterea infractiunii. Au fost ridicate arme, substante narcotice si aparate pentru intrebuintarea acestora. Pe numele acestora au fost emise mandate de arest pe un termen de 30 de zile.
In ultimele sase luni au avut loc mai multe incidente cu implicarea studentilor straini, soldate cu batai, rani de cutit si impuscaturi.
loading...
Sursa: aktual24.ro
loading...

Niciun comentariu