Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

BAC 2016. Iata subiectele la Limba si Literatura Romana

rezultate bac 2016
Peste 137.000 de liceeni incep luni probele scrise la examenul de bacalaureat. Prima testare este la limba si literatura romana.
La profilul Real, la Subiectul I, elevii au primit un text la prima vedere din piesa de teatru „Madona” de Tudor Musatescu.   La Subiectul II, absolventii de clasa a XII-a au de realizat un text argumentativ despre rolul jocurilor pe calculator in viata tinerilor. Subiectul III se refera la viziunea despre lume si viata intr-un roman interbelic.
Foto: Adevarul
La profilul Uman, la Subiectul I, elevii au avut de rezolvat o serie de cerinte din piesa de teatru „Citadela sfaramata” a lui Horia Lovinescu, in timp ce la Subiectul II, elevii au avut de realizat un text despre rolul lecturii in dezvoltarea personala.   La Subiectul al III-lea, elevii au primit caracterizarea unui personaj dintr-un roman psihologic studiat.
Afisarea primelor rezultate este prevazuta pentru data de 12 iulie (pana la ora 16.00). In aceeasi zi, vor putea fi depuse contestatiile, in intervalul orar 16:00-20:00. Rezultatele finale vor fi facute publice in data de 16 iulie.
loading...
Sursa: aktual24.ro
loading...

Niciun comentariu