Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Jocul care a innebunit lumea. Cum puteti descarca Pokemon Go in Romania

Jocul Pokemon Go a devenit unul dintre cele mai importante din lume intr-o saptamana, desi a fost lansat doar in Statele Unite, Australia si Noua Zeelanda, iar recent in Germania. In Marea Britanie lansarea a fost amanata tocmai pentru ca foarte multi vor sa-l descarce. Cu toate acestea, utilizatorii din celelalte tari au reusit sa-l instaleze pe telefoane, ignorand riscurile de securitate.
Cum sa descarcati Pokemon Go pe iPhone
1. Mergeti in App Store > Featured tab > scroll in josul paginii > click pe Apple ID > click pe Sign Out.
2. Mergeti la Settings > General > Language & Region si schimbati pe US, Australia sau Noua Zeelanda.
3. Descarcati orice aplicatie gratuita si vi se va cere sa creati o noua identitate Apple. La meniul de facturare alegeti None. Adaugati orice adresa din zonele mentionate mai sus.
4. Cautati jocul Pokemon go in App Store si instalati-l.
Cum sa descarcati Pokemon Go pe Android
1. Descarcati Pokemon Go in format APK de pe site-uri precum APKPure.com, ideal direct pe telefon. Daca nu functioneaza, descarcati fisierul (58 MB) pe PC.
2. Daca il descarcati pe computerul personal, conectati telefonul la PC prin cablul USB si copiati fisierul in folderul Donwloads.
3. Pe telefon, accesati Settings > Security si permitati sa fie instalate aplicatii din surse necunoscute.
4. Din folderul Downloads instalati jocul, apoi, pentru siguranta, mergeti din nou la setari si debifati optiunea privind aplicatiile din surse necunoscute.
Sursa: aktual24.ro
loading...

Niciun comentariu