Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Femeia care a fost incatusata de 11 politisti a primit o AMENDA uriasa. Cum se justifica autoritatile

Femeia din Bucuresti, care a fost incatusata de 11 politisti dupa ce a traversat pe rosu, a fost amendata drastic pentru actiunile sale. Ea a refuzat sa se legitimeze si s-a opus politistilor cand au dorit sa o duca la sectie pentru identificare.
Imaginile in care aceasta femeie era incatusata, in timp ce zeci de bucuresteni ii huiduiau pe politisti, au ajuns virale pe retelele de socializare. Unul dintre politistii care s-a aflat la fata locului a explicat, pentru vice.com, de ce a fost nevoie de o asemenea desfasurare de forte.
„Refuza absolut orice, sa-si dea date de identificare. S-a incercat un dialog cu doamna, dar nu s-a putut. Folosea cuvinte triviale, pe care sincer nu pot sa vi le reproduc acum. A vrut sa-l loveasca pe colegul meu cu sacosa.
I s-a explicat ca, in cazul in care refuza in continuare sa ne dea datele de identificare, un buletin, orice, va fi condusa la sediul unitatii de politie pentru a i se stabili identitatea. Cam zece minute a durat totul, cred. Apoi, colegul meu a luat-o deoparte, deoarece a vrut sa-l si loveasca. Potrivit procedurilor, a incatusat-o in vederea conducerii la sectia de politie pentru a o identifica, sa stim cu cine stam de vorba”, a relatat politistul Radu Gatan.
El a explicat si de ce a fost nevoie de incatusarea femeii: „Incatusarea doamnei nu a fost pentru ca a trecut pe rosu, ci pentru ca a refuzat sa-si dea datele si a devenit recalcitranta. Daca se legitima de la inceput, exista sanctiuni contraventionale care sunt de mai multe tipuri: avertisment verbal, avertisment scris, amenda. Ramane strict la aprecierea politistului, in functie de gravitatea pericolului social creat, pe care dintre ele o aplica”.
Politistul a povestit apoi ce s-a intamplat in continuare la sectie. Femeia a primit o amenda de 525 de lei.
„In continuare a avut o atitudine recalcitranta. A refuzat in totalitate sa-si decline identitatea, inclusiv dupa ce am ajuns la sectie. A recunoscut ca a trecut pe rosu, insa a spus ca nu considera ca a facut ceva atat de grav ca sa o legitimam. Avea un comportament foarte agresiv si nu prezenta mereu momente de luciditate, motiv pentru care am considerat ca trebuie dusa pentru un control psihiatric. Rezultatul a fost ca ar fi avut ceva traume, insa nu era cunoscuta cu antecedente psihice. A durat destul de mult pana a fost legimitata, vorbim de ore. Nu avea niciun act asupra ei. Intr-un final, a acceptat sa se legitimeze strict mie, a zis ca sunt mai tanar si ca are incredere. Apoi a fost sanctionata pentru traversare neregulamentara si pentru refuz de a se legimita. In total, 525 de lei”, a spus Radu Gatan.
loading...

Niciun comentariu