Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Pentru a scoate o căpușă din picior, el a folosit doar un singur lucru! Priviți și învățați din acest videoclip.

Primăvara se trezește la viață întreaga natură, și odată cu ea s-au trezit și unele insecte neplăcute, cum ar fi căpușele. În special în luna aprilie acestea sunt deosebit de active.

Pericolul de a deveni victimă a căpușelor ne paște nu doar când ieșim la iarbă verde. Acestea pot fi aduse în casă chiar de animalul nostru de companie care se plimbă pe stradă. Căpușa se poate ascunde chiar și într-un buchet de flori!
Deosebit de periculoasă este îmbolnăvirea cu encefalită de căpușă. Majoritatea animalelor suportă această boală fără simptome, dar oamenii sunt foarte puternic afectați de această boală.
În caz de infecție cu această boală este afectat sistemul nervos central. Bolnavii pot dezvolta chiar paralizie.

Dacă ați depistat pe corpul dvs o căpușă trebuie să vă adresați imediat medicului. Dacă nu aveți o astfel de posibilitate, puteți încerca să o scoateți cu o seringă obișnuită fără ac.

CUM SE SCOATE O CĂPUȘĂ


Veți avea nevoie de
  • seringă
  • unealtă pentru noduri sau pensetă (se folosește în cazul în care mușcătura de căpușă este de mult timp)
Priviți și învățați din acest videoclip cum se scoate o căpușă.
În acest caz, căpușa se află sub piele de mai mult timp, astfel încât acest tânăr a folosit un instrument special pentru a elimina insecta. Dacă ați depistat căpușa în prima sau a doua zi după mușcătură, aveți toate șansele să o scoateți cu ajutorul unei seringi.
Ieșind în aer liber, nu uitați de pericolele ascunse! Alegeți bine cu ce vă îmbrăcați, astfel încât insectele să nu poată pătrunde cu ușurință sub haine.

Sursa: stiri-virale.com
loading...

Niciun comentariu