Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

VIDEO: Bataie intr-un club din Timisoara. Ce s-a intamplat dupa ce un grup de TIGANI a urlat “Moarte romanilor”

Scene cumplite s-au desfasurat intr-un club din Timisoara, dupa ce un grup de 12 tigani a atacat doi clienti romani.
Martorii sustin ca totul a plecat de la un grup de barbati de etnie tiganeasca, format din 12 persoane vizibil ametite de alcool. “La un moment dat, unul dintre tigani, Ghipteru Mondialu, ca asa il stie lumea pe Facebook, a inceput sa urle in gura mare: ,,Moarte romanilor, a inceput sa jigneasca lumea, sa ii faca pe romani fraieri, saraci si parliti, pana ce unul dintre baieti s-a saturat si l-a rugat sa inceteze cu scandalul si cu jignirile la adresa romanilor. In momentul ala a inceput haosul”, a spus unul dintre martori, citat de Vocea Timisului.
“Doi romani au fost batuti rau de tot: cel care a intervenit si l-a rugat pe unul dintre ei sa inceteze cu injuriile, acesta fiind si omul de ordine din clubul Ankara si un alt insotitor al acestuia. I-au batut cu scaunele, le-au dat cu sticlele in cap, i-au calcat in picioare la propriu. A fost ca in filme. Peste tot era numai sange…”, povesteste un alt martor ocular, conform Vocea Timisului.
Desi politia a venit la fata locului, agresorii s-au facut nevazuti. O ancheta a fost deschisa si barbatii sunt in continuare cautati de politie.
Ramane de vazut daca tiganii vor fi acuzati de rasism. Va imaginati daca era invers iar romanii strigau “Moarte tiganilor”… Insa din pacate nu credem acest lucru, pentru rasism fiind condamnatii doar romanii mereu.
loading...

Niciun comentariu