Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Bustul? Posteriorul? Ochii? Ce ii atrage pe barbati cu adevarat la o femeie. Afla raspunsul lor!

O femeie este considerata atragatoare daca are un corp fara cusur, forme de invidiat si o inteligenta ravasitoare. Aceasta ar fi radiografia unei femei perfecte. Vezi insa daca si barbatii sunt de aceeasi parere sau prefera doar o anumita parte a corpului tau.

Cu siguranta te-ai intrebat pana acum care parte a corpului tau i-a atras pentru prima data atentia iubitului sau sotului tau, insa n-ai avut niciodata curajul de a afla raspunsul direct de la el, ci ai preferat sa ramai cu aceasta necunoscuta.
Astfel, oamenii interesati sa dezvaluie misterul cu privire la aceasta intrebare care exista in gandurile fiecarei femei, au aflat care sunt partile corpului cele mai incitante si interesante pentru barbati. Vezi care sunt raspunsurile barbatilor la intrebarea “Ce-ti place cel mai mult la iubita ta?”.
1.    Zambetul
Menit sa le induioseze inima si sa-i faca sa se indragosteasca de tine, barbatii considera ca zambetul este cea mai sigura metoda prin care ii poti cuceri. Zambetul este rezultatul fericirii, a starii de bine si a implinirii si va avea mereu succes in randul femeilor. Normal ca nu au cum sa te uite daca le zambesti frumos, nu-i asa?
2.    Ochii
Ochii sunt singura parte a corpului care face conexiunea imediata intre tine si el. O privire este de ajuns pentru a va da seama daca intre voi exista sansa de a face pasul urmator si de a va cunoaste mai bine. Ochii sunt cei care spun despre tine lucruri la care nu te-ai astepta si care transmit celui din fata ta gandurile care-ti trec prin minte.
3.    Posteriorul
Pentru unii barbati fizicul iubitei conteaza la fel de mult ca si caracterul ei si, daca unii isi doresc ca femeia de langa ei sa aiba dimensiunile unui manechin, altii se concentreaza mai mult asupra unei singure parti, in special asupra bustului sau posteriorului. Cel din urma este partea cea mai incitanta a corpului unei femei si cea care ii impresioneaza cel mai mult pe unii barbati.
4.    Mintea
In timp ce unii reprezentanti ai sexului masculin sunt interesati in mod deosebit de aspectul fizic al unei femei, pe altii ii fascineaza mintea celei de langa ei. Poate pare ciudat, insa o femeie inteligenta este de 1000 de ori mai eleganta si mai atractiva decat una frumoasa si atat.
5.    Bustul
Decolteul atrage nu numai atentia barbatilor din jur, ci chiar si a femeilor care adesea sunt invidioase pe sanii mai mari si mai frumosi ai prietenelor sau colegelor. Sanii sunt poate partea cea mai feminina din corpul unei femei si este firesc sa le fie acordata maxima atentie.
loading...

Niciun comentariu