Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Greseli uriase care iti distrug sanatatea intima! Nu le mai face niciodata

Nu doar regulile de baza pe care ingrijirea intima le presupune sunt importante, ci si greselile pe care aceasta le poate aduce.VD.dpuf

Dieta bogata in zahar, carbohidrati si gluten afecteaza sanatatea genitala –  Consumul in exces al alimentelor dulci determina cresterea nivelului glucozei din sange, favorizand astfel dezvoltarea ciupercii Candida Albicanis, responsabila pentru aparitia candidozei.
Antibioticele – Terapiile cu antibiotice au rolul de a distruge agentii patogeni care creeaza infectii, insa acestea distrug si lactobacilii care asigura protectia florei vaginale, crescand astfel riscul aparitiei de noi infectii.

Atentie in alegerea lenjeriei intime
 – Specialistii avertizeaza in legatura cu lenjeria tip tanga, intrucat aceasta favorizeaza transferul de bacterii de la o zona intima la alta si creste riscul aparitiei infectiilor bacteriene. O alta recomandare este evitarea materialelor sintetice precum lycra sau spandex.
Igiena intima dupa relatiile sexuale – dupa actul sexual, este recomandat sa mergeti la toaleta pentru a urina si a face un dus, pentru a elimina astfel bacteriile care se acumuleaza in vezica urinara sau la nivelul organelor genitale.
loading...

Niciun comentariu