Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Viața VEȘNICĂ va fi în curând posibilă! Iată cum vor putea fi oamenii înviați

Medicina face pași siguri care, la un moment dar vor face ca moartea să nu mai existe?

Cercetătorii spun că oamenii vor putea fi înviați prin înlocuirea sângelui cu o soluție care are la bază apă salină rece. Cum poate fi posibil așa ceva? Peter Rhee, profesor al Universitatății din Arizona a prezentat această procedură pentru prima dată în anul 2014, el o explica astfel: ,,Când corpul tău are 10 grade Celsius, nu ai activitate cerebrală, puls și sânge… Toată lumea este de acord că ești mort. Dar noi te putem învia. (…)”.
Acesta, împreună cu Saumel Tisherman au demonstrat prin teste realizate pe animale faptul că trupurile pot fi păstrate în stare de animație suspendată foarte mult timp, procedura presupune, mai pe scurt, scurgerea întregii cantități de sânge din organism și aducerea lui la o temperatură cu 20 de grade mai mică decât cea normală. Rhee mai afirma: ,,După răcire, sângele este pompat încă o dată în vene, iar corpul este încălzit treptat. Pe măsură ce sângele este pompat, corpul își recapată culoarea obișnuită. La 30 de grade Celsius, inima începe să bată”.
Animalele folosite în experimente nu au arătat semne de boală, și, în plus, își reveneau după numai o zi! Acești doi cercetători spun că vor începe un studiu adresat persoanelor grav rănite (mai ales victime prin împușcare), care nu ar supraviețui operațiilor. Ei le vor înlocui tot sângele cu o soluție din apă salină răcită.
Cei doi argumentează declarând că dacă inima nu mai funcționează, atunci cângele este inutil, de aceea singura soluție este răcirea corpului, ei cred că după ce a avut loc înlocuirea, iar corpul este reîncălzit, inima va începe să bată iar.  BBC relatează că cei doi cercetători au petrecut 20 de ani încercând să strângă cât mai mult material pentru a dovedi că această procedură este sigură și eficientă.
Rhee a declarat: ,,Este cel mai uimitor lucru posibil – să vezi cum inima reîncepe să bată!”
loading...

Niciun comentariu