Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Black Friday vine si in acest an cu reduceri masive! Vezi cand incepe Black Friday in Romania!

black friday, vinerea neagra, romania, 2016, 2017

În România, Black Friday 2016 are loc în data de 25 Noiembrie 2016 şi în weekendul ce urmează acestei Vineri. Totuși,  unele magazine vor alege să ofere reduceri în perioada 20 - 24 Noiembrie, iar altele vor oferi diverse promoţii şi reduceri în intervalul 13-19 Noiembrie, "furând" startu așa cum s-a întâmplat și în anii trecuți.

Black Friday 2016 România ar trebui să aibă loc pe data de 25 Noiembrie 2016, 'sărbătoarea reducerilor şi ofertelor' din România fiind legată de evenimentul din afară.

În anii trecuţi numeroase magazine sau lanțuri de magazine  au anunţat că vor devansa Black Friday-ul organizat de ei cu o săptămână, astfel că şi în 2016 se va întâmpla acest lucru, Black Friday având loc în Vinerea de 18 Noiembrie 2016. Reducerile s-au prelungit în multe cazuri şi în weekendul următor, 19-21 Noiembrie, în limita stocurilor, desigur.
Însă nu toate magazinele din România vor oferi reducerile pe data de 20 , unii retaileri şi unele magazine vor pregăti ofertele pentru data de 27 Noiembrie, la sfârşitul lunii. În plus, destul de mulţi vor oferi reduceri în ambele weekenduri, dar şi în săptămâna dintre acestea.

Cei de la Emag anunta reduceri la peste 1 milion de produse cu reduceri de la 30 % pana la 80 %
In curand cele mai bune oferte aici.


loading...

Niciun comentariu