Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Inadmisibil: Proprietatile nefolosite vor fi CONFISCATE pentru cazarea refugiatilor

Parlamentul regional din nordul landului Bremen a adoptat o lege prin care autorizeaza politia sa confiste proprietatile vacante si terenurile nefolosite pentru a fi oferite refugiatilor, noteaza ziarul Die Zeit, citat de bultimes.com. Noul act, care va ramane in vigoare pana in luna martie 2017, se va aplica pentru depozite, apartamente si parcele de 300 de metri patrați, si va fi implementat chiar si impotriva vointei proprietarilor legitimi. Pentru ei, cu toate acestea, parlamentarii locali au ofera cateva beneficii.

Die Zeit: „Parlamentul regional din Bremen acorda permisiunea autoritatilor sa confiste proprietatile nefolosite pentru a fi oferite refugiatilor”

Deci, dupa Hamburg, Bremen a devenit al doilea land german in care exproprierea proprietatii private, in scopul de a gazdui refugiații a fost reglementata legal.

„Fiti siguri ca aceasta este ultima optiune pentru a putea a oferi adapost refugiatilor”, a asigurat prim-ministrul Boris Bremen Pistorius (SPD).

Parlamentarii regionali au incercat sa explice ca o asemenea decizie poate fi luata temporar doar in cazul de fata , iar potrivit legislatiei din acest land politia trebuie sa intervina in asemenea situatii, cand exista un risc pentru ordinea publica. 

sursa glasul.info.

loading...

Niciun comentariu