Header Ads

Top 7 Conturi de Instagram - Alex Tazy

Breaking News

Pe măsură ce înaintezi în vârstă, vei pierde prieteni dar acest lucru nu este neapărat un lucru rău

Să pierzi prieteni poate suna ca un lucru rău, dar în realitate nu e chiar așa.
Este normal ca prietenia să evolueze în timp. Dacă observi că ai început să ții legătura cu mai puțin oameni decât acum 10 ani, nu e nimic îngrijorător. De fapt, probabil este un lucru bun. Pe măsură ce înaintăm în vârstă , rămânem prieteni cu aceia care ne înțeleg cu adevărat. O prietenie sinceră și  și profundă nu se întâlnește foarte des, dar șansele sunt mari ca prietenii care ți-au rămas să îți fie loiali iar prietenia voastră să dăinuiască în timp.
Iată niște lucruri pe care ai putea să le experimentezi, pe măsură ce înaintezi în vârstă, când începi să vezi altfel conexiunile interpersonale și  modul cum prețuiești o prietenie în viață. Te va ajuta să înțelegi că faptul că pierzi prieteni este complet natural și în unele cazuri este char un lucru bun.
  • Nu mai tolerezi nesinceritatea
Când ești tânăr, ești dispus să te faci uneori că nu vezi anumite greșeli pe care le fac prietenii tăi, alegând să te uiți la aspectele bune ale lor în schimb. Pe măsură ce crești ai mai puțină răbdare pentru nesinceritate și prietenii false. Timpul te învață că este mult mai bine să ai câteva prietenii sincere, decât multe prietenii superficiale. O conversați sinceră este prioritară, iar acesta este un lucru bun.
  • Ai mai puțin timp
Pe măsură ce înaintezi în vârstă ai mai puțin timp pentru socializare. Poate e legat de job sau de faptul că acum ai o familie, idee este că pur și simplu ai mai puțin timp , iar șansele sunt mari ca tu să valorezi timpul altfel acum. De aceea vei alege să nu îți pierzi timpul inutil cu oameni a căror companie nu o prețuiești. Preferi să folosești timpul pentru oamenii la care ții cu adevărat. Să pierzi anumiți prieteni nu este chiar așa un lucru de speriat.
  • Prietenia s-a aprofundat în timp
De-a lungul vieții, probabil ai văzut cum mulți prieteni au plecat la primul semn al unor probleme. Vestea bună este că, vei observa că timpul va cerne prietenii adevărați , aceia care îți vor fi alături și la bine și la greu.O legătură profundă se formează atunci când împărtășești multiple experiențe cu anumiți oameni. Nu ai nevoie de altfel de prieteni în viața , așa că rămâi cu cei pe care îi ai , fie ei puțini.
  • Ai mai multă experiență cu timpul
Cu trecerea anilor, ai învățat pe ce prieteni să te bazezi  și care sunt cei care îți oferă sprijin. Experiențele vieții sunt cele care te fac să realizezi și în final să decizi pe cine te poți baza în viață, și în care prietenii este bine să îți investești timpul. Viața te învață ce merită și cine merită atenția ta.
  • Ești mai protectiv
O dată cu trecerea anilor, devii mai rezervat în a împărtăși informații cu diverse persoane, și alegi să spui numai anumitor prietenii lucruri personale. Nu mai ești dispus să expui viața ta personală oricui.
  • Nu mai ai energie pentru a forma noi legături de prietenie
Atunci când ești tânăr, ai tot timpul din lume și energia să cunoști oameni, să mergi la petreceri , să socializezi cu mai mulți oameni într-o noapte. Acum realizezi probabil cât de superficiale sunt acele lucruri. Nu mai ai răbdare .Decât să ieși și să cunoști noi oameni, preferi să vizitezi acel prieten  care e lângă tine mereu și să bei un pahar de vin cu el.
Înaintarea în vârstă lasă loc doar prieteniilor care sunt sincere, așa că e un lucru natural ca viața să facă o selecție a prieteniilor, deci nu intra în panică dacă observi că cercul tău de prietenii se micșorează în timp.
Deci după cum vedeți să pierzi prieteni în viață nu e un lucru atât de rău, este de fapt rezultatul faptului că începi să știi mai bine ce îți dorești în viață, devii mai pretențios cu oamenii din viața ta.
sursa
loading...

Niciun comentariu